GrafiskDesign

Udtryksformer som fokuserer på præsentation og visuelt budskab.
Zandor | Logo design & grafisk design | Front Row Media
Logo design | Front Row Media
Lion Media | Logo design | Front Row Media
Karsten Hede | Logo design | Front Row Media
Grafisk design
Visuel komminunikation og branding

Få dit budskab til at fremstå klart og tydeligt. Grafisk design er ikke blot et spørgsmål om æstetik og look. Godt grafisk design er et håndværk, som understøtter din virksomheds budskab og kommunikation visuelt.

Udover at bidrage til en klar og tydelig kommunikation kan grafisk design også bidrage til at skabe mere værdi for din virksomhed og for dine kunder.

Hos Front Row Media laver vi alt inden for grafisk design.

Logo design
Infographics
Visitkort
Flyers
Plakater

og meget, meget mere.

Sådan kommer du i gang

Step 1

Book et møde

På mødet bliver vi klogere på dig og din forretning inden vi udarbejder en plan.

Step 2

Planen

Her tilpasser vi en plan og budget så alle er enige om, hvad vi gør.

Step 3

Eksekvering

Alt er klar og godkendt af dig som kunde og vi trykker på startknappen.

Vi er meget optagede af digital marketing, men vi er mest optagede af at hjælp dig!

Reklame & Animationsfilm
0 år
Digital Marketing
0 år
Grafisk Design
0 +
Reklame & Animationsfilm
0 +

Gratis pdf

Download vores gratis pdf og kom i gang med digital marketing i dag!

5 klassiske fejl på hjemmesider i dag, som koster dig omsætning – hver eneste dag. De 4 første fejl i vores gratis whitepaper kan rettes nemt og uden de store problemer.
Der er ingen tid at spilde. Få en call-to-action op i højre hjørne. Sørg for at lave daglige backups. Få styr på din data i Google Analytics – det er guld værd.

Så er du allerede kommet ud af starthullerne.

ADD Klinikken
ADD Klinikken
Nanna Kruuse, direktør & psykolog
Læs mere
Vi startede samarbejdet med Front Row Media i januar 2022. Vi havde et ønske om at skalere forretningen med flere ansatte og en udvidelse af vores tilbud. Vi udvidede bl.a. med privatudredninger og siden vi igangsatte vores Google Ads og SEO har det virkelig taget fart. Vi vil til enhver tid anbefale Emil fra Front Row Media.
Parkourshoppen
Parkourshoppen
Martin Coops, ejer & direktør
Læs mere
Vi startede vores samarbejde med Emil fra Front Row Media tilbage i august 2020 og vi har ikke fortrudt det på noget tidspunkt. Det startede med Google Ads, men vi har sidenhen udvidet vores samarbejde med SEO og email-marketing.
Finanssektorens Uddannelsescenter
Finanssektorens Uddannelsescenter
Martin Hjortshøj, chef for digital læring
Læs mere
Jeg henvendte mig til Emil fra Front Row Media tilbage i december 2021. Vi ønskede at finde en samarbejdspartner til vores digitale læringsafdeling med kompetencer inden for reklame- og animationsvideoer. Det viste sig at være det helt rigtige match.
Buch Construction
Buch Construction
Rasmus Buch, ejer & direktør
Læs mere
Vi har arbejdet sammen med Emil fra Front Row Media siden sommeren 2019. Til en begyndelse var det digital annoncering på Google og SEO der blev fokuseret på. Sidenhen har vi udvidet samarbejdet til Facebook Ads og til rekruttering af nye medarbejdere. Alt sammen med stor succes.
Eva Fischer
Eva Fischer
Eva Fischer, virksomhedsrådgiver med speciale i familievirksomheder
Læs mere
Mit samarbejde med Front Row Media startede i november 2021. Vi skulle bruge en SEO-nørd til at hjælpe med content til min nye hjemmeside som blev lanceret i december 2021. Dernæst har vi udvidet samarbejdet til Google Ads, LinkedIn Ads og SEO.
Tidligere
Næste
Grafisk design

Kampen om kundernes opmærksomhed på de digitale platforme er benhård og under konstant udvikling. Kunder er generelt mindre loyale end de var tidligere, fordi de dagligt bombarderes med tilbud og fristelser.

Førstehåndsindtrykket er alfa/omega og med et gennemført brand design sikrer du dig mod at potentielle kunder får et forkert indtryk af virksomheden. Originale og kreative logoer har stor indflydelse på, hvordan dit brand bliver opfattet på digitale platforme.

Grafisk design er en essentiel del af en virksomheds kommunikation med omverden. Godt grafisk design understøtter virksomhedens budskaber og bidrager til at gøre kommunikationen mere forståelig og dermed også interessant og mere attraktivt for potentielle kunder.

Hvis du gerne vil prøve kræfter med grafisk design selv, er der flere gode værktøjer du kan teste. Canva er et godt bud på et online designværktøj til produktion af grafisk design.

Det kan du læse mere om i vores artikel om “hjælp til grafisk design” – gør det selv guiden.

Logo design

Virksomhedens logo er åbenlyst en helt central del af enhver forretning. Logoet er ofte det første kunder og potentielle kunder ser, når de møder en virksomhed. Og det er uanset om det er i en fysisk butik, på hjemmesiden, i en reklame, på et visitkort eller på en varebil.

Logoet er helt centralt for virksomhedens kommunikation med verden omkring sig. Det er derfor særligt vigtigt at gøre sig tanker om logo design og hvordan et logo kan understøtte virksomhedens budskab.

Et logo skal være unikt, genkendeligt og balancen mellem form og farve er særligt vigtig at have for øje.

Tag et kig på vores artikel om hjælp til logo design. Her kommer vi med gode råd til dig der skal have et nyt logo og som gerne vil prøve selv.

Men, hvordan får man så lavet godt grafisk design?

Kontakt et freelancer, et grafisk design bureau eller gør det selv

En af måderne er at benytte en freelancer eller et grafisk design bureau. De har ofte den fordel, at de allerede har købt adgang til design-værktøjer, som er rigtig gode at arbejde med, når der skal skabes et professionelt og effektivt design. Derudover har de åbenlyst større erfaring og kompetencer og lever af at arbejde i kreative designprocesser. De er som regel heller blege for at komme med gode råd og anbefalinger om, hvordan man kan opnå det bedste resultat med eksempelvis et logo.

Grafisk design er rigtig mange ting. Udover de klassiske ting som brochurer, infografik og logo tænker vi også skrifttype og farver som en helt grundlæggende del af en virksomheds grafiske udtryk. Du kan kommunikere utroligt meget med blot din skrifttype og dit farvevalg.

Kontakt os i dag og hør, hvad vi visuelt kan stille op med dit brand.