Om FrontRowMedia

Alle gode og fornuftige virksomheder oplever problemer med salget. Front Row Media hjælper med digital marketing, så du kan få en masse nye kunder og den succes, du fortjener.
Den korte

Emil Kildeberg Olsen har én mission i livet. At hjælpe andre mennesker. Det gør han blandt andet som digital marketing konsulent i Front Row Media.

Den lange

Jeg blev født i Odder. Søn af en pædagogmedhjælper og en politibetjent. Begge forældre viste sig dog at være eventyrlystne på hver sin måde. Min mor blev iværksætter med sit eget rengøringsfirma og min far tog på udlandseventyr for FN og WFP for at hjælpe mennesker i konfliktramte lande. Jeg har for resten også en masse søskende som jeg ses med ofte – både halve og hele.

Danmarks sensationelle 2-0-sejr over Tyskland på Nya Ullevi i ’92 gik fuldstændig under min radar. Det ville jeg nu godt have oplevet. Til gengæld har jeg set samtlige danske fodbold landskampe siden. Jeg kom aldrig selv på landsholdet selvom jeg nogle gange føler jeg kan gøre det bedre end dem på fjernsynet. Nu træner jeg min søns hold i stedet for, så nu er jeg om ikk’ andet med til at forme fremtidens landsholdsstjerner.

Der sker jo mange ting i sådan et liv, så vi springer lidt i det nu. Jeg mødte min hustru, Anne. Jeg uddannede mig til specialklasselærer. Børn har jeg nok af. Tre kloge, sjove og dejlige børn. Startede min digitale rejse i 2016 og nu arbejder jeg for mig selv.

Emil Kildeberg Olsen | Digital marketing konsulent | Front Row Media - et full-service digitalt marketing bureau
Vi baserer vores fundament på stærke samarbejdsaftaler for at sikre den bedste kvalitet til vores kunder.
Emil Kildeberg Olsen
Ejer & Digital marketing konsulent
Emil Kildeberg Olsen | Digital marketing, SEO & Google Ads | Front Row Media
Emil Kildeberg
Ejer | Digital marketing
Martin Coops | Storytelling, animations- og videoproduktion | Front Row Media
Martin Coops
Video & reklamefilm | Storytelling
Karsten Hede | Digital artist | Hjemmesider og webshops | Front Row Media
Karsten Hede
Digital artist | Fotograf

Sådan kommer du i gang

Step 1

Book et møde

På mødet bliver vi klogere på dig og din forretning inden vi udarbejder en plan.

Step 2

Planen

Her tilpasser vi en plan og budget så alle er enige om, hvad vi gør.

Step 3

Eksekvering

Alt er klar og godkendt af dig som kunde og vi trykker på startknappen.

Vi er meget optagede af digital marketing, men vi er mest optagede af at hjælp dig!

Reklame & Animationsfilm
0 år
Digital Marketing
0 år
Grafisk Design
0 +
Reklame & Animationsfilm
0 +

Gratis pdf

Download vores gratis pdf og kom i gang med digital marketing i dag!

5 klassiske fejl på hjemmesider i dag, som koster dig omsætning – hver eneste dag. De 4 første fejl i vores gratis whitepaper kan rettes nemt og uden de store problemer.
Der er ingen tid at spilde. Få en call-to-action op i højre hjørne. Sørg for at lave daglige backups. Få styr på din data i Google Analytics – det er guld værd.

Så er du allerede kommet ud af starthullerne.

ADD Klinikken
ADD Klinikken
Nanna Kruuse, direktør & psykolog
Læs mere
Vi startede samarbejdet med Front Row Media i januar 2022. Vi havde et ønske om at skalere forretningen med flere ansatte og en udvidelse af vores tilbud. Vi udvidede bl.a. med privatudredninger og siden vi igangsatte vores Google Ads og SEO har det virkelig taget fart. Vi vil til enhver tid anbefale Emil fra Front Row Media.
Parkourshoppen
Parkourshoppen
Martin Coops, ejer & direktør
Læs mere
Vi startede vores samarbejde med Emil fra Front Row Media tilbage i august 2020 og vi har ikke fortrudt det på noget tidspunkt. Det startede med Google Ads, men vi har sidenhen udvidet vores samarbejde med SEO og email-marketing.
Finanssektorens Uddannelsescenter
Finanssektorens Uddannelsescenter
Martin Hjortshøj, chef for digital læring
Læs mere
Jeg henvendte mig til Emil fra Front Row Media tilbage i december 2021. Vi ønskede at finde en samarbejdspartner til vores digitale læringsafdeling med kompetencer inden for reklame- og animationsvideoer. Det viste sig at være det helt rigtige match.
Buch Construction
Buch Construction
Rasmus Buch, ejer & direktør
Læs mere
Vi har arbejdet sammen med Emil fra Front Row Media siden sommeren 2019. Til en begyndelse var det digital annoncering på Google og SEO der blev fokuseret på. Sidenhen har vi udvidet samarbejdet til Facebook Ads og til rekruttering af nye medarbejdere. Alt sammen med stor succes.
Eva Fischer
Eva Fischer
Eva Fischer, virksomhedsrådgiver med speciale i familievirksomheder
Læs mere
Mit samarbejde med Front Row Media startede i november 2021. Vi skulle bruge en SEO-nørd til at hjælpe med content til min nye hjemmeside som blev lanceret i december 2021. Dernæst har vi udvidet samarbejdet til Google Ads, LinkedIn Ads og SEO.
Tidligere
Næste