Søgemaskineoptimering

SEO er fundamentet i din langsigtede digitale strategi
En digital marketing strategi har som udgangspunkt mange facetter.

En grundlæggende og vigtig facet i digital marketing er søgemaskineoptimering – eller SEO, som det også kaldes. Målet er simpelt: At ligge øverst i søgeresultaterne på alle de søgninger der er relevante for netop din virksomhed.

Hvorfor er det nu også så vigtigt at ligge i toppen af søgeresultaterne?

Det er det, fordi en Google-søgning, i mere end 90% af tilfældene, ender med et klik på en af de tre øverste søgeresultater. En endnu vigtigere pointe er, at færre end 5% af alle Google-søgninger ender med at klikke videre på side 2 i søgeresultaterne.

Hvordan gør man så det?

Søgemaskineoptimering (SEO) kan i grove træk inddeles i to kategorier:

Onsite

De punkter der kan optimeres på din virksomheds hjemmeside.

Offsite

De tiltag der kan gøres via andre hjemmesider/domæner.

Vores tilgang til SEO

er som udgangspunkt at få styr på onsite-optimeringen først inden vi begynder på offsite – som også kaldes linkbuilding og outreach.

Det gør vi af den simple årsag, at der skal være noget relevant indhold at linke til fra andre domæner. Effekten af linkbuilding er med andre ord større, hvis der er sammenhæng mellem det der linkes i mellem.

Men inden alt arbejdet

med SEO tager sin begyndelse skal vi først have lavet en grundig og gennemarbejdet søgeordsanalyse. Søgeordsanalysen danner grundlag for hele SEO-arbejdet og er derfor definerende for, hvor godt det kommer til at gå.

Søgeordsanalysen munder ud i en søgeordsrapport. Den kortlægger alle de søgetermer som er relevante for din hjemmeside at ranke på.

Sådan kommer du i gang

Step 1

Book et møde

På mødet bliver vi klogere på dig og din forretning inden vi udarbejder en plan.

Step 2

Planen

Her tilpasser vi en plan og budget så alle er enige om, hvad vi gør.

Step 3

Eksekvering

Alt er klar og godkendt af dig som kunde og vi trykker på startknappen.

Vi er meget optagede af digital marketing, men vi er mest optagede af at hjælp dig!

Reklame & Animationsfilm
0 år
Digital Marketing
0 år
Grafisk Design
0 +
Reklame & Animationsfilm
0 +

Gratis pdf

Download vores gratis pdf og kom i gang med digital marketing i dag!

5 klassiske fejl på hjemmesider i dag, som koster dig omsætning – hver eneste dag. De 4 første fejl i vores gratis whitepaper kan rettes nemt og uden de store problemer.
Der er ingen tid at spilde. Få en call-to-action op i højre hjørne. Sørg for at lave daglige backups. Få styr på din data i Google Analytics – det er guld værd.

Så er du allerede kommet ud af starthullerne.

ADD Klinikken
ADD Klinikken
Nanna Kruuse, direktør & psykolog
Læs mere
Vi startede samarbejdet med Front Row Media i januar 2022. Vi havde et ønske om at skalere forretningen med flere ansatte og en udvidelse af vores tilbud. Vi udvidede bl.a. med privatudredninger og siden vi igangsatte vores Google Ads og SEO har det virkelig taget fart. Vi vil til enhver tid anbefale Emil fra Front Row Media.
Parkourshoppen
Parkourshoppen
Martin Coops, ejer & direktør
Læs mere
Vi startede vores samarbejde med Emil fra Front Row Media tilbage i august 2020 og vi har ikke fortrudt det på noget tidspunkt. Det startede med Google Ads, men vi har sidenhen udvidet vores samarbejde med SEO og email-marketing.
Finanssektorens Uddannelsescenter
Finanssektorens Uddannelsescenter
Martin Hjortshøj, chef for digital læring
Læs mere
Jeg henvendte mig til Emil fra Front Row Media tilbage i december 2021. Vi ønskede at finde en samarbejdspartner til vores digitale læringsafdeling med kompetencer inden for reklame- og animationsvideoer. Det viste sig at være det helt rigtige match.
Buch Construction
Buch Construction
Rasmus Buch, ejer & direktør
Læs mere
Vi har arbejdet sammen med Emil fra Front Row Media siden sommeren 2019. Til en begyndelse var det digital annoncering på Google og SEO der blev fokuseret på. Sidenhen har vi udvidet samarbejdet til Facebook Ads og til rekruttering af nye medarbejdere. Alt sammen med stor succes.
Eva Fischer
Eva Fischer
Eva Fischer, virksomhedsrådgiver med speciale i familievirksomheder
Læs mere
Mit samarbejde med Front Row Media startede i november 2021. Vi skulle bruge en SEO-nørd til at hjælpe med content til min nye hjemmeside som blev lanceret i december 2021. Dernæst har vi udvidet samarbejdet til Google Ads, LinkedIn Ads og SEO.
Tidligere
Næste