SEO | Google Helpful Content Updates betydning for dig

Helpful Content Update

- hvad betyder det for SEO?

Er din hjemmeside forberedt på Googles nye opdatering, Googles Helpful Content Update?

Google lancerede deres seneste opdatering 18. august i år. Den er i første omgang kun gældende på engelsksprogede hjemmesider og den kommer med garanti til at lave noget ravage. Hensigten med Googles Helpful Content Update er ikke til at tage fejl af. Det handler grundlæggende om at gøre Googles søgeresultater endnu mere værdifulde for Googles brugere.

Helpful Content Update er en markant ændring i måden Google læser – og dermed ranker hjemmesider på. Det kommer til at have stor indflydelse på, hvordan der arbejdes med SEO fremadrettet. Google har besluttet, at det skal være slut med at producere content for søgemaskinernes skyld.

Vi venter stadig på den fulde effekt af Helpful Content Update

Forskellen på Helpful Content Update og mange af de tidligere opdateringer fra nyere tid er, at denne opdatering ”straffer” hele hjemmesider og ikke blot undersider.

Hvis Google vurderer, at din hjemmesides content ikke er hjælpsomt for brugere, vil det få betydning for din hjemmesides ranking i Googles søgeresultater. Ganske vist ikke på alle sider og, som det ser ud lige nu, heller ikke i første omgang. Men mange hjemmesider bliver påvirket mærkbart på sigt – også nogle af de store og veletablerede websites.

Her er et par overordnede punkter, der er værd at fremhæve:

Googles anbefaling er: 
Skriv indhold til brugere – undgå helt at skrive indhold til søgemaskinerne.

Har du brug for en holdbar SEO-strategi...

… med fokus på ”people-first content”? Vi har prøvet det mange gange før og vi hjælper dig gerne.

Alle gode og fornuftige virksomheder kæmper hårdt om kunderne. Front Row Media hjælper med digital marketing, så du kan få en masse nye kunder og den succes, du fortjener.